| ~ 3 Üye 3 Yorum ~ | |
|
+80Lleweyn Chloris Erzsébet Dora Csézy Alberic Chris Morrison Felice Jade Mathé Euphoria Szôlôssy Anitchka Tanja Glazkova Samuel Bright Sofia Lamartine Maurellé Nemesis Argyris Damien Lawrence Charlotte Alice Russell Albert Sven Hallstad Célia Ellen F. Reeser Fanchone Lawrance Elena Russell Sidonia Scarlet Stefan Dequarté Chryseis Kejäthen Valencia Claudía Ruselló Andrea Rachel McBrayn Valentius Pekka Postinen Helena Sofia Derjinov Issoria Lathonia Helmina Thetis O'Neil Angélique Killingsworth Matthew John Worthing Symphonie Iréne Bright Alberto Conte James Grott Brothing Sylvia Lucretia Worthing Scythia Dante Amberiotis Christopher Raikes Charles Ernest Bright Marveille Croweix Gabriella Adeliné O'Brien Haley Brooke Scott Rocio Sycorax Malfoy Oriane Pheria Stuart Rousseau Pavel Oleksiy Bazarov Andromeda Beata Neaux Frankenstein Kranstone Issa Philippe William Julian O'Neil Joël Marcel Alaire Adalyn Rousseau Edward Marcéllus Dawson Nicole Marissa Magdalene Frances Sibi Chapman Rosalié Donna Pietra Lily L. Black Amortentia Cécile Derwent Lisa Wanders Julie Annwyl Lovett Charlie von Diederich Nylwen Jinelle Soulthen Steward Joseph Vaisey Martin Thomas Wolfiex Johnny Amoux Malfoy Christopher Alex Peterson Aurora Clayborne Deniz Özden Elizabéth Adrianna Malfoy Dorothée Juliette Lemieux Vynsja Croweix John Stewen Peterson Indis Oak J. Engelbert Eurydice Black Crestencia Ethél Fletcher Simona Floros Norwen Jonathen Soulthen Christian Dayrnt Black Aurore Eulalie Arceneau Magnus Lars Hallstad Aléida Emilié Widmore William Kunz C. Engelbert Kiera Angela O'Neil Odessa Meredith Poulter 84 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Valentius Vampir
Mesaj Sayısı : 425 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11758 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 14/03/09
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Perş. 19 Mart 2009, 17:40 | |
| | |
|
| |
Pekka Postinen Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 282 Yaş : 29 Kan statüsü : - Galleon : 11610 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 10/03/09
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Perş. 19 Mart 2009, 17:49 | |
| sen de yaz o zaman ^^ alın lan işte size isim yazmayanlar toplaşkası [3 manyak] Valentius Issa Ann Black Pekka Postinen | |
|
| |
Andrea Rachel McBrayn
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 208 Yaş : 31 Kan statüsü : Bulanık Galleon : 11546 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 08/03/09
| |
| |
Frances Sibi Chapman Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 287 Yaş : 35 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11843 Ekspresso Puanı : -1 Kayıt tarihi : 20/09/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Ptsi 23 Mart 2009, 23:00 | |
| Persephone Marquez ~ Ne diyim ki ben ona. Ne psden anlar ne rpden. Hiç de sevmem. (Taş olcam taşşş xD) Charlotte Alice Russel ~ Tuçi'nin arkı sanırsam, o halde başımızın üzerinde yeri ver. Elizabeth Black ~ Beni öldürücek insan. Ya valla nasıl oldu da o kadar yeri gezebildim haftasonu anlamadım, sonra bir de kitap sınavı çıktı valla yazacağım.
Indis ~ Chris ~ Adolf ~ | |
|
| |
Valencia Claudía Ruselló Baş Şifacı ~ İksir ve Bitki Zehirlenmeleri
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 547 Yaş : 44 Galleon : 12262 Ekspresso Puanı : 15 Kayıt tarihi : 09/03/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Salı 24 Mart 2009, 11:02 | |
| Indis ~ Hiç sevmiyorum kendsini xP xP Duygu'cm Chris ~ John'sa bu, çok iyi biri. Adolf ~ O.o şoke: Yavru aslanım benm
Anna Luaná - Felipe - Nicole- | |
|
| |
Norwen Jonathen Soulthen Baş Şifacı ~ Yaratıkların Yol Açtığı Yaralanmalar
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1001 Yaş : 34 Kan statüsü : P.B. Galleon : 11846 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 02/10/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Çarş. 25 Mart 2009, 16:06 | |
| Anna Luaná - Tanıdık geliyor. Sanırım eskilerden. Felipe - Tanışmıştık hatta Rp planlarımız da olmuştu ama hala uygun bir zaman bulamadığımız üye. Nicole- Günlük hal-hatır sorma gibi rutinlerimiz olan üye. Sohbeti keyifli aynı zamanda ^^. Nylwen Jinelle Soulthen: Frances Sibi Chapman: Indis Oak J. Engelbert: | |
|
| |
Amortentia Cécile Derwent Emekli Cadı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1343 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 13568 Ekspresso Puanı : 24 Kayıt tarihi : 26/08/06
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Çarş. 25 Mart 2009, 16:11 | |
| Nylwen Jinelle Soulthen: Msn'e giremediğimden sohbetini özlediğim, tanışmamız oldukça yeni sayılsa da sevdiğim üye. Frances Sibi Chapman: Cereeen *-* Bıkmadan usanmadan yazdığı her satırı okuyabileceğim, mükemmel rp'ci, tatlı insan. Indis Oak J. Engelbert: Geri dönüşüyle hepimizi çok mutlu eden, hoş sohbet, tatlı üye *-*
Lleweyn ~ Helen John Stewen Peterson ~ Christopher Pryspeblé Murjka | |
|
| |
Chryseis Kejäthen Hufflepuff 6. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 183 Yaş : 28 Kan statüsü : Muggle doğumlu. Galleon : 11526 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 22/03/09
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Çarş. 25 Mart 2009, 16:13 | |
| Onun özel ünlüsünü almışım, sinir etmiştim onu. Tanımıyorum. Çok güzel, Robert delisi, Orta derece dudak potansiyeli olan, Photofiltre'de coşan, Süper insancık... Kısa; BEN!
**
Valentius- Persephone Marquéz- Amortentia Cécile Darwent- | |
|
| |
Oriane Pheria Ravenclaw 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 281 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11720 Ekspresso Puanı : 6 Kayıt tarihi : 28/11/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Çarş. 25 Mart 2009, 16:15 | |
| Valentius- Tanıdığımı unutup az kalsın yeniden tanışacaktım kendisiyle xD Persephone Marquéz- Çok seviyorum onu bugün beni msnde tek başıma bıraktı gitti *-* Bir dahaki buluşmada onu da isteriz. Amortentia Cécile Darwent- Cumartesiyi iple çekmeme neden olanlardan biri. Onun için dershaneyi asacağım *-*
Dawnielle: Pekka: Azaleia: | |
|
| |
Chryseis Kejäthen Hufflepuff 6. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 183 Yaş : 28 Kan statüsü : Muggle doğumlu. Galleon : 11526 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 22/03/09
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Çarş. 25 Mart 2009, 16:18 | |
| Hiçbirini tanımıyorum :S ** Allecra Scarlet- Desdemona Meadows- Marveille Judith Croweix- | |
|
| |
Stefan Dequarté Büyücü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1226 Yaş : 31 Kan statüsü : Angels Walk Among Us o.O Galleon : 11948 Ekspresso Puanı : 43 Kayıt tarihi : 23/03/09
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Çarş. 25 Mart 2009, 17:40 | |
| Lele lele kaynaşık insan. Kuzenim kuzeni yeni kuzenim falan. Rp'leri manyak, sempatik tatlı insan. Tanışamadım daha.
Silas Azelia Lleweyn | |
|
| |
Sylvia Lucretia Worthing Ravenclaw 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 468 Yaş : 30 Kan statüsü : Melez Galleon : 11926 Ekspresso Puanı : 12 Kayıt tarihi : 20/09/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ C.tesi 28 Mart 2009, 14:30 | |
| Silas: İmzasındaki gözü parlıyor. Karakteri orjinal geldi. Muggledan Kurtadam.. Azelia: Övünçtü sanırım. Symph'in lejantına eklemiştim ama kurgu bulamamıştım. Modeli çok hoş, ekleyeceğim onu kararlıyım. Lleweyn: Yeşmi.. Bana süper avatar imzalar yapıyor, minnettarım kendisine. Kanatsız melek o.
Kronos: Ernest: William:
xP | |
|
| |
Sidonia Scarlet Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1800 Yaş : 29 Galleon : 12343 Ekspresso Puanı : 10 Kayıt tarihi : 10/12/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ C.tesi 28 Mart 2009, 15:10 | |
| OMGH üçüde aynı insan diye biliyorum lakin Kronos'la üstteki hakkında düşüncelşer başlığında şeetmiştim^^
Azaleia: Natashia: Valentius: | |
|
| |
Elena Russell Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 465 Yaş : 30 Kan statüsü : - Galleon : 11798 Ekspresso Puanı : 8 Kayıt tarihi : 29/12/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ C.tesi 28 Mart 2009, 22:08 | |
| Övünç, saçlarını uzatmasın ya kısa çok şekerdi. Bir gün msn de uzun uzun muhabbet edeceğim onunla koydum kafaya. Tanımıyorum ki ne yorum yapayım. Msn adresi komik insan. Hemşom, dğer buluşmada aramızda görmek istediğimiz kişi.
Isis Desdemona Indis | |
|
| |
Fanchone Lawrance
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 91 Yaş : 31 Galleon : 11521 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 22/03/09
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Cuma 10 Nis. 2009, 11:22 | |
| Isis ~ Hiç görmedim, ikinci isim olmalı xS Desdemona ~ Ceren olan Desdemona'ysa, bayılıyorum ona ama sayfanın yukarılarına attığı postta taş olmuş sanırım xP Indis~ Duygu. Severim Duygu'yu, tatlı kız.
Nicholas Ryan Scofield: Katherine Daphné Widmore: Elianne Beatrice Widmore:
<3 <3 | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 547 Yaş : 44 Galleon : 12262 Ekspresso Puanı : 15 Kayıt tarihi : 09/03/08
| |
| |
Célia Ellen F. Reeser
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 600 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12269 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 05/04/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Cuma 10 Nis. 2009, 18:55 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Cuma 10 Nis. 2009, 19:27 | |
| Léxie Evely Lou'wers: Bilmiyorum. Lucrétia D. Kalliopé: Bilmiyorum Marveille (Soyadını ahtırlamıorm): Kesecek beni :şets:
Felipe: Natashia: Enric: | |
|
| |
Stefan Dequarté Büyücü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1226 Yaş : 31 Kan statüsü : Angels Walk Among Us o.O Galleon : 11948 Ekspresso Puanı : 43 Kayıt tarihi : 23/03/09
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Salı 14 Nis. 2009, 00:25 | |
| Felipe: İsim çok fazla tanıdık ama çıkaramadım. Natashia: Buruçtu galiba. Uzun zamandır gözükmüyor sitede. Ya da ben rastlamadım. Geyik insan sanırım. Enric: Modelini sevmiyorum, çapkınlığa geri dönecekmiş. Karakter hakkında bilgim varda kendisi nedir ne değildir bilmiyorum.
Sidonia: Silas: Alex(Kübü olan xD): | |
|
| |
Albert Sven Hallstad The Puzzle Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 319 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11446 Ekspresso Puanı : 13 Kayıt tarihi : 27/04/09
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Paz 10 Mayıs 2009, 19:04 | |
| Sidonia: RP yapacaktık bir ara vazgeçtik benim yüzümden. Silas: nicki çocuk kitabını hatırlatıyor: Silas Marner Alex: Kendimi çok yabancı hissetmeme ve isim özürlü olduğumu anlamama sebep olan üyecan
Valencia: Jean Cassidy: Nicole: | |
|
| |
Charlotte Alice Russell Uluslararası Sihirsel İşbirliği Dairesi Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 675 Yaş : 36 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11821 Ekspresso Puanı : 8 Kayıt tarihi : 31/01/09
| |
| |
Damien Lawrence Ravenclaw 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 111 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11580 Ekspresso Puanı : 33 Kayıt tarihi : 18/03/09
| |
| |
Magnus Lars Hallstad Karanlık Sanatlara Karşı Savunma Profesörü, Gryffindor Bina Sorumlusu
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1515 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12032 Ekspresso Puanı : 27 Kayıt tarihi : 01/10/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Çarş. 10 Haz. 2009, 20:57 | |
| Valencia Claudía Ruselló: Efnan. Kafadar bişi. İyi rp yaıyor ayrıca karakterimin eski yavuklusu. Anlaşırız kendisiyle. Desdemona Meadows *-* : Tanımamak Nicole Marissa Magdalene: RP yaptığımız insan kanım kaynadı kendisine sanırım daha uzun süre rp yapabilitemiz var Domişko : Elizabeth Adriana Malfoy: Ernest: | |
|
| |
Maurellé Nemesis Argyris Slytherin 6. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 636 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11980 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 09/11/08
| |
| |
Charles Ernest Bright MDP Genel Başkanı & Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1870 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11899 Ekspresso Puanı : 19 Kayıt tarihi : 02/01/09
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Perş. 11 Haz. 2009, 20:01 | |
| Yaşlı diyip durmayın Ernest'a. Colin Firth'e hiç demeyin -_-
Crestencia: Yazar ve vampir. İlginç geldi. Xaviér'la aynı kiş imi sanki xS Castor: Seviyorum kendisini. Bu karakterini de çok seviyorum, tüm karakterlerini seviyorum gerçi de, hala Geoffrey ile sulansam mı diye düşünmekteyim ama... Bir gay oynatmadığım kaldı di mi O.O Xaviér: Hö? Bu ismi bir ara Kaan'da görmüştüm ama tanıdık gelmedi xS Hım. Vampirmiş. Ünlüsü çok tanıdık geldi.
Castor: Nicole: Christopher: | |
|
| |
| ~ 3 Üye 3 Yorum ~ | |
|