| ~ 3 Üye 3 Yorum ~ | |
|
+80Lleweyn Chloris Erzsébet Dora Csézy Alberic Chris Morrison Felice Jade Mathé Euphoria Szôlôssy Anitchka Tanja Glazkova Samuel Bright Sofia Lamartine Maurellé Nemesis Argyris Damien Lawrence Charlotte Alice Russell Albert Sven Hallstad Célia Ellen F. Reeser Fanchone Lawrance Elena Russell Sidonia Scarlet Stefan Dequarté Chryseis Kejäthen Valencia Claudía Ruselló Andrea Rachel McBrayn Valentius Pekka Postinen Helena Sofia Derjinov Issoria Lathonia Helmina Thetis O'Neil Angélique Killingsworth Matthew John Worthing Symphonie Iréne Bright Alberto Conte James Grott Brothing Sylvia Lucretia Worthing Scythia Dante Amberiotis Christopher Raikes Charles Ernest Bright Marveille Croweix Gabriella Adeliné O'Brien Haley Brooke Scott Rocio Sycorax Malfoy Oriane Pheria Stuart Rousseau Pavel Oleksiy Bazarov Andromeda Beata Neaux Frankenstein Kranstone Issa Philippe William Julian O'Neil Joël Marcel Alaire Adalyn Rousseau Edward Marcéllus Dawson Nicole Marissa Magdalene Frances Sibi Chapman Rosalié Donna Pietra Lily L. Black Amortentia Cécile Derwent Lisa Wanders Julie Annwyl Lovett Charlie von Diederich Nylwen Jinelle Soulthen Steward Joseph Vaisey Martin Thomas Wolfiex Johnny Amoux Malfoy Christopher Alex Peterson Aurora Clayborne Deniz Özden Elizabéth Adrianna Malfoy Dorothée Juliette Lemieux Vynsja Croweix John Stewen Peterson Indis Oak J. Engelbert Eurydice Black Crestencia Ethél Fletcher Simona Floros Norwen Jonathen Soulthen Christian Dayrnt Black Aurore Eulalie Arceneau Magnus Lars Hallstad Aléida Emilié Widmore William Kunz C. Engelbert Kiera Angela O'Neil Odessa Meredith Poulter 84 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Pavel Oleksiy Bazarov
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 281 Yaş : 34 Kan statüsü : Hem PureBlood Hem de A Rh + Galleon : 11658 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 07/12/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Ptsi 15 Ara. 2008, 18:30 | |
| Valentina Vantela : Modeli hoş olan iyi rp yazarlarından. Rocio : Bence bulunduğu konumun yükünü çok rahat çeken rplerinin içinde kaybolduğum üye. Issa : Söylenecek söz yok, süper süper. ^^
Ophelia : Gabriella : Charlie : | |
|
| |
Haley Brooke Scott Oyuncu
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1158 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 13365 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/09/06
| |
| |
Lisa Wanders Uluslararası Sihirsel Hukuk Bürosu Çalışanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 654 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12217 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 15/03/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Ptsi 15 Ara. 2008, 21:20 | |
| Gabriella: Pek tanımıorum... o.O Brooke: İsmi çok hoşuma gidiyor ve rp'lerinide çok beğeniyorum. Ama onun dışında pek bir tanışmışlığımız yok xD Charlie: Sitede rp'lerini en çok beğendiğim 2. kişidir. Yeni avatar-imzasını çok beğendim. Esprili, sempatik adminimiz xD
Stuart: Desmond: Adalyn: | |
|
| |
Christian Dayrnt Black Britanya ve İrlanda Qudditch Karargahı Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1281 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12310 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 28/01/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Ptsi 15 Ara. 2008, 21:43 | |
| Stuart || Avatar imzası çok hoş. Eskiden bende anime kullanıyordum. Desmond || Allahım her yorumda bir kişi bana LOST'u mu hatırlatır? XP Adalyn || Adını hatırlıyorum sanki. XD Haley ^+^ || Norwen || Elizabeth Black || | |
|
| |
Aurora Clayborne Slytherin 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1472 Yaş : 30 Kan statüsü : Pure-Blood Galleon : 11776 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 28/11/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Ptsi 15 Ara. 2008, 22:51 | |
| Haley: Britney seviyormuş. Vay be. Neyse, şu sıralar pek rastlamadığım admin. Norwen: RP'sine cevap yazdığım insan. Ünlüsüne bitip ölüp canlanıp yine öldüğümü bilmem kaçıncı defa belirtmeme gerek var mı bilmiyorum. ( Emre bunu okuyorsan, msne girdiğimde sakın aklımdan geçirdiğim şeyi bana söyleme. SAKIN! XD ) Elizabeth B: RP'lerinde ciddi bir gelişme var. Tatlı insan. Seviyoruz onu yeah.
Adalyn Rousseau
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 96 Yaş : 29 Kan statüsü : Melez Galleon : 11646 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/12/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Ptsi 15 Ara. 2008, 23:30 | |
| - Ünlüsüyle bana kendisini sevdirmiş biri. Kurt'ün çok sevimli resimlerini kullanıyor. Aktif bir üye. - Uhm daha önce birkaç sitede daha karışlaşmıştım. Kendisi çok şeker çok sevilesi biri^^ Karalterleri de genelde sevimli, kitapkurdu, utangaç tipler olur. Bur da da Ravenclawdı sanırım. - Kardeşim bitanem her şeyim xP Bu sitede en sevdiğim insanlardan biri.
Jeconiah Marveille Judith Croweix Ustrel | |
|
| |
Gabriella Adeliné O'Brien
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 150 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11656 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 07/12/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Salı 16 Ara. 2008, 16:34 | |
| Jeconiah : Batu'nun klonu sanırsam. Ünlüsü muhteşem. ^.^ Marveille Judith Croweix : Ünlüsünün gözleri harika. Ama kişisel olarak tanışmışlığımız yok. Ustrel : Boyd! Onun ünlüsü de harika. Ve üstteki ile ilgili düşündüklerimin aynısı onun için de geçerli. ^^
Norwen Jonathen Soulthen : Adalyn Rousseau : Nylwen Jinelle Soulthen : | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1472 Yaş : 30 Kan statüsü : Pure-Blood Galleon : 11776 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 28/11/08
| |
| |
Stuart Rousseau Rousseau's Bar Sahibi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 354 Yaş : 32 Kan statüsü : Pureblood Galleon : 11712 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/12/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Salı 16 Ara. 2008, 19:18 | |
| Amortentia ~ Admin. Hoşgörülü biri.^^
Lisa ~ RP'leri ile karşılaşmadım daha ama, oldukça iyi biri. Konuşmuşluğumuz var biraz. >Gaspaaard*m< dersem o anlar zaten xD
Gabriella ~ Yağmur RP sine göz atmıştım. Karşısına aniden çıkmayın derim. Çünkü kim çıkarsa kendini yerde buluyor. Güçlü kuvvetli biri. Ravenclaw'a da bu yakışır.
~~~
Desmond: Norwen: Josephinã: | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1281 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12310 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 28/01/08
| |
| |
Pavel Oleksiy Bazarov
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 281 Yaş : 34 Kan statüsü : Hem PureBlood Hem de A Rh + Galleon : 11658 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 07/12/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Cuma 19 Ara. 2008, 12:11 | |
| Stuart : Güzel fikirleri bünyesinde barındıran. RP yapıcaz filan ilerde. Lisa : Modelinin kahküllerinden nefret ediyorum ama özünde iyi biri ^^ Amortentia : Burada bulunmamı borçlu olduğum kişidir, bitanedir bitane. ^^
Gabriella : Ophelia : Dayrnt : | |
|
| |
Marveille Croweix Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2182 Yaş : 29 Kan statüsü : safkan yani nolcak ki başka. Galleon : 12726 Ekspresso Puanı : 22 Kayıt tarihi : 11/11/07
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Çarş. 24 Ara. 2008, 14:10 | |
| Gabriella : Avatar-imzasındaki birleştirme gerçekten çok hoş olan ve modelini sevdiğim yeni olmasına rağmen iyi bir üye. Rplerini üşendiğimden değil de sahiden vakit bulamadığımdan okuyamadım henüz ama genel olarak göz gezdirdiğimde görünüşü bile iyi olduğunu anlamama yetti. Ophelia : Bi' süre siteyi sadece uzaktan takip edebildiğimden ve bu sürede de pek çok yeni üyeyi tanıma fırsatını kaçırdığımdan onu tanımıyorum xD Ama bu tür tanımıyorum mesajlarını sevmediğimden aradım kendisini. Modelinin saçları biraz tuhaf geldi, hafif saçları eksikmiş gibi. Bir de imzasının çerçevesini biraz inceltirse daha iyi olabilir. Yine genel olarak baktığımda çok rastlayamasamda iyi bir üyemiz, ablalarımızdan xD Dayrnt : Kim ki bu deyip aramaya geçmediğim kişilerden ^^ Eniştem mi hala, değil mi bilmiyorum ama eğer yapacaklarsa JD ile olacak rplerini merak ediyorum. Kan çıkar mı acaba O.o
____
Elizabeth Adrianna Malfoy : Charlie Adolph Monaghan : Amortentia Cecile Derwent : | |
|
| |
Eurydice Black Slytherin Bina Sorumlusu, İksir Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2206 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 12420 Ekspresso Puanı : 89 Kayıt tarihi : 05/06/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ C.tesi 27 Ara. 2008, 00:31 | |
| Elizabeth Adrianna Malfoy : Tuğçeeee! Kafasını şişiriyorum sürekli Msn'de. Dalacak yakında bana -oiii- Charlie Adolph Monaghan : Kaan! Aman Allahım! Bu kadar tatlı bir insan olamaz ya... Harika biri o Amortentia Cecile Derwent : Tuba, Tuba, Tuba... Sitede kalmamı sağlayan kişilerden biri.
Kiera Angela O'Neil
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1115 Yaş : 30 Kan statüsü : Melez Galleon : 11852 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 31/08/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ C.tesi 27 Ara. 2008, 18:57 | |
| Christina: Buralarda çok fazla görmediğim ve Avril'ı kullanan üye ^^ Nicole: Ünlüsü çok sevimli ya Lily(Black): Öyküüüüü..... İnatçı ve asla laf dinlemeyen ayrıca sürekli Türçe hocasına karşı gelen ancak tüm bunların yanında sevimli, sevilesi insan Prosper James O'Connor <3: Marveille Judith Croweix: Stuart Rousseau: | |
|
| |
Andromeda Beata Neaux Hufflepuff 7. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 171 Yaş : 30 Kan statüsü : Bilmiyor ancak Melez olduğunu düşünüyor. Galleon : 11699 Ekspresso Puanı : 3 Kayıt tarihi : 03/12/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Paz 28 Ara. 2008, 13:54 | |
| Prosper James O'Connor: Pek tanımıyorum... Marveille Judith Croweix: Rp'lerine, karakterine ve modelinin gözlerine hastayım xD Sevdiğimiz adminemiz... Stuart Rousseau: Tanıştığımız fakat sonrasında pek konuşmuşluğumuz olmayan üye xD Sevdim yinede kendisini daha fazla konuşmalıyız x)
Issa: Enrique: Leopold: | |
|
| |
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Paz 28 Ara. 2008, 18:56 | |
| Issa xx Selinmiş adı, ilerde tanışmaya kastığım kişilerden. Zombimiz. XD
Enrique xx Sitenin ruh sağlığı yerinde olmayan kişilerinden biri miydi ki? Çift kişilikliler, psikopatlar, şizofrenler... Hogwarts çok bozulmuş, Tanrım. XD
Leopold xx Aşkım benim. XP Kafası karışmasın, Jose şimdi onu sevmiyor ama bi' RP yapabilirsek Yişimimle o zaman aslında onu sevdiğini anlıcak. Öyle bi' şeyler. XP
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Salı 30 Ara. 2008, 22:31 | |
| Norwen || Sibel ile aramızda geçen her konuşmanın ufak bir bölümünü alan üye. XD Stuart || Bilemiyorum, avatar imzası sanki eskisinden daha kötü. x/ Silvia || Woahw! Ravenclaw'ın iyi, güzel, hoş insanı. XP Mavielle ^+^ || Nicole || Joshepine || | |
|
| |
Vynsja Croweix The Nocturnal Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1500 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12298 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 11/02/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Çarş. 31 Ara. 2008, 00:29 | |
| Mavielle: Marveille demek istedin sanırım, beceriksiz arkadaşım benim. =D Neyse, tatlı güzel biricik kardeş. Seviyorum onu. ^^
Nicole: Slytherin'in gördüğün en tatlı insanlardan. Seeviimlii X3
Josephine: Ben miyim ki kim o? XP
Charles Ernest Bright MDP Genel Başkanı & Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1870 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11899 Ekspresso Puanı : 19 Kayıt tarihi : 02/01/09
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Çarş. 07 Ocak 2009, 17:15 | |
| Dayrnt: Bu siteye beni çağıran kişi ^^ sanırım xD Elizabeth: Hmm... Değişik bir karakteri olan bir? Julie Ann: Bizi dersten atan profesör xD dü galiba =s
Symphonie: Matteo: Kronos =) : | |
|
| |
Christopher Raikes Slytherin 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 193 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 11654 Ekspresso Puanı : 6 Kayıt tarihi : 04/01/09
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Çarş. 07 Ocak 2009, 23:30 | |
| Symphonie || Benim kardeşimin 2. karakteri mi? XD Matteo || Benim diğer karakterin kuzeni sanırım. XD Kronos =) || Len öykü, sen değil misin bu? XP Charles || ? William || ? Lily Black ||? XD | |
|
| |
Kiera Angela O'Neil
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1115 Yaş : 30 Kan statüsü : Melez Galleon : 11852 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 31/08/08
| |
| |
Dante Amberiotis
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 18 Yaş : 29 Kan statüsü : Melez Galleon : 11606 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 04/01/09
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Cuma 09 Ocak 2009, 23:37 | |
| Christoper Taylor Raikes: Manyak insan xD Tess'iyle Jack'iyle kafamı kurcalayan ya da garip krugularımla benim onun kafasını krucaladığım. xD Dayrnt Bill Black: Aynısının tıpkısı xD Josephine Drueux: Sibeliğğğmm, anemi olmuş ooo, kıyamam kiiii!
Ell --> Marv ---> Kaan, neydi ya adı, hah Charlie xD --> | |
|
| |
Charles Ernest Bright MDP Genel Başkanı & Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1870 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11899 Ekspresso Puanı : 19 Kayıt tarihi : 02/01/09
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ C.tesi 10 Ocak 2009, 00:12 | |
| İnay samimi söylüyorum benden tembelsin xD Ben piskopat olduğumu kabul edersem sende bunu et xD
Ell: Black mi Malfoy mu? xS Marv.: Avatar İmza danışmanı... Avatar imzalarım hakkında sürekli fikir sorduğum zavallı şahıs xP xP Charlie: Kaan ^^ Ya ben pek görmüyorum ya da son bir iki gündür pek görünmüyor. Gerçi okulların sınav yığdığı günler ya ^^
Hmm...
Amaryllis: Sy: John(Peterson): | |
|
| |
Christopher Raikes Slytherin 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 193 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 11654 Ekspresso Puanı : 6 Kayıt tarihi : 04/01/09
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ C.tesi 24 Ocak 2009, 17:12 | |
| Amaryllis || Çok sevdiğim bir kişicandır kendisi. ^+^ Sy || Üsteki ile ilgili aynı şeyi düşünüyorum. XD John(Peterson) || Gri..! Ernest || Kronos || Froggy || | |
|
| |
Scythia Kurtadam
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 157 Yaş : 43 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11984 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/06/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ C.tesi 31 Ocak 2009, 22:16 | |
| Ernest - Yaşlı yakışıklı aha xD Kronos - Will'e saldırdı. Cıx cıx cıx... Froggy - Uzun zamandır ortalarda gözükmeyen iri gözlü tatlı ev cini... Marveille Judith Croweix - Lily L. Black - Charlie Adolph Monaghan - | |
|
| |
| ~ 3 Üye 3 Yorum ~ | |
|