| ~ 3 Üye 3 Yorum ~ | |
|
+80Lleweyn Chloris Erzsébet Dora Csézy Alberic Chris Morrison Felice Jade Mathé Euphoria Szôlôssy Anitchka Tanja Glazkova Samuel Bright Sofia Lamartine Maurellé Nemesis Argyris Damien Lawrence Charlotte Alice Russell Albert Sven Hallstad Célia Ellen F. Reeser Fanchone Lawrance Elena Russell Sidonia Scarlet Stefan Dequarté Chryseis Kejäthen Valencia Claudía Ruselló Andrea Rachel McBrayn Valentius Pekka Postinen Helena Sofia Derjinov Issoria Lathonia Helmina Thetis O'Neil Angélique Killingsworth Matthew John Worthing Symphonie Iréne Bright Alberto Conte James Grott Brothing Sylvia Lucretia Worthing Scythia Dante Amberiotis Christopher Raikes Charles Ernest Bright Marveille Croweix Gabriella Adeliné O'Brien Haley Brooke Scott Rocio Sycorax Malfoy Oriane Pheria Stuart Rousseau Pavel Oleksiy Bazarov Andromeda Beata Neaux Frankenstein Kranstone Issa Philippe William Julian O'Neil Joël Marcel Alaire Adalyn Rousseau Edward Marcéllus Dawson Nicole Marissa Magdalene Frances Sibi Chapman Rosalié Donna Pietra Lily L. Black Amortentia Cécile Derwent Lisa Wanders Julie Annwyl Lovett Charlie von Diederich Nylwen Jinelle Soulthen Steward Joseph Vaisey Martin Thomas Wolfiex Johnny Amoux Malfoy Christopher Alex Peterson Aurora Clayborne Deniz Özden Elizabéth Adrianna Malfoy Dorothée Juliette Lemieux Vynsja Croweix John Stewen Peterson Indis Oak J. Engelbert Eurydice Black Crestencia Ethél Fletcher Simona Floros Norwen Jonathen Soulthen Christian Dayrnt Black Aurore Eulalie Arceneau Magnus Lars Hallstad Aléida Emilié Widmore William Kunz C. Engelbert Kiera Angela O'Neil Odessa Meredith Poulter 84 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Lleweyn Chloris Şifacı - İksir ve Bitki Zehirlenmeleri
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 145 Galleon : 11520 Ekspresso Puanı : 13 Kayıt tarihi : 03/04/09
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Çarş. 15 Tem. 2009, 11:59 | |
| Lily: Hala eski takımımı kullanıyor o.o Ne kadar değişmiş yapımlar vuhuu =P Dayrnt: Tanımıyorum sanırım ama sima olarak alıştım hani. Genevieve: Sadece yeşil olduğunu hatırlıyorum, kim olduğu konusunda hiçbir fikrim yok =P
Issa: Felice: Anitchka: | |
|
| |
Samuel Bright Ravenclaw Bina Sorumlusu, Uçuş Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 903 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 11801 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 03/11/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Çarş. 15 Tem. 2009, 12:07 | |
| Issa: ??? Felice: Baloncuk. Turuncu. Anitchka: Snitch deme isteği uyandırıyor adı ya. o.O
Sylvia: Lleweyn: Malachy: | |
|
| |
Lucille Raiden Hufflepuff 5. Sınıf Öğrencisi & Sınıf Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 415 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 11269 Ekspresso Puanı : 3 Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Çarş. 15 Tem. 2009, 12:15 | |
| Sylvia: Huldi'nin en sevdiğim karakterlerinden biri, sessiz falan, çok hoş. =D Lleweyn: Yeşmi, modelleri ve avatar imzaları süper hep. Ha kurguları da öyle ama kullandığı dil bana çok ağır geliyo, anlamıyorum bazen. XD Malachy: Hogwarts'ın gelmiş geçmiş en çapkın öğrencisi, ıhm belki de Alex'le eşitler. Kağn! RP yapması da lazım tabii. =D
*
Kronos: Alexander *Breandan*: Eurydice: | |
|
| |
Janice Dylan Lovett Gelecek Postası Editörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 440 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12314 Ekspresso Puanı : 8 Kayıt tarihi : 13/02/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Cuma 07 Ağus. 2009, 14:30 | |
| Kronos: Karıştırdığım Öykü. Alexander *Breandan*: Tanımıyorum kendisini. Eurydice: LS. Tanışıklığımız yok çok ama seviyorum kendisini =)
~~
Ann: Nyks: Jeconiah: | |
|
| |
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12675 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Ptsi 24 Ağus. 2009, 03:15 | |
| Ann:Özledik onu hemde çok, ayrıca kendisi çok hoş kurgu bulup rp yapar. Nyks: Bu adını çok beğendiğim, bir ara rp yapacağımız ekspresso Jeconiah: Kim olduğunu hatırlayamadım ben ya... Elliott: Europhia: Elizabeth: | |
|
| |
Dryas Pheragas Ravenclaw 7. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 146 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11235 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 13/07/09
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Salı 25 Ağus. 2009, 13:53 | |
| Elliott~ Hala onun o şifreli kurgusu duruyor. Ne olacak bilmiyorum. =D Europhia~ Çok güzel bir avatar-imza takımı var. ^^ Elizabeth~ O kadar Ellizabeth oldu ki artık kim olduğunu bilemiyorum. O.o" Nicole~ Vyns~ Marv~ | |
|
| |
Catheriné Marcelline Hayalet, Müzisyen
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 817 Yaş : 29 Galleon : 11891 Ekspresso Puanı : 38 Kayıt tarihi : 07/12/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ C.tesi 12 Eyl. 2009, 23:26 | |
| Nicole Marissa Magdalene ~ Yerim ben onun gibi ablayı, hayatımda tanıdığım en şeker ve en içten, samimi insanlardan birisi. İyi ki onla tanışmışım, umarım bir gün onla da görüşebilirim yüz yüze. O kadar isterim ki. Helene Nyks Croweix ~ Sibeeeeeğl! 2005'den beri tanıyorum onu, arada ayrılıklar yok veya var farketmeden. Efsanelerimden birisi o benim, ekspresi ilk bulduğumda karşıma çıkmıştı o ve buraya daha çok bağlanma sebebim. Onla da yüz yüze görüşeceğim! Aha da çok kafiyeliyim. <3 Marveille Alexia Croweix ~ Aytük, n'aber kuzu? Seni sevdiğimi biliyorsun mu? Kurban Bayramı'ndan önce biletlerimizi sen aldın yazık oldu ben de verecektim parasını yahu. xD Neyse, artık başka bayrama kaçarız. O benim biricik kuzum.
Julie Annwyl Lovett Lleweyn Chloris Svetléna Rosselyn Widmore | |
|
| |
Magnus Lars Hallstad Karanlık Sanatlara Karşı Savunma Profesörü, Gryffindor Bina Sorumlusu
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1515 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12032 Ekspresso Puanı : 27 Kayıt tarihi : 01/10/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Salı 30 Mart 2010, 20:39 | |
| | |
|
| |
| ~ 3 Üye 3 Yorum ~ | |
|