| ~ 3 Üye 3 Yorum ~ | |
|
+80Lleweyn Chloris Erzsébet Dora Csézy Alberic Chris Morrison Felice Jade Mathé Euphoria Szôlôssy Anitchka Tanja Glazkova Samuel Bright Sofia Lamartine Maurellé Nemesis Argyris Damien Lawrence Charlotte Alice Russell Albert Sven Hallstad Célia Ellen F. Reeser Fanchone Lawrance Elena Russell Sidonia Scarlet Stefan Dequarté Chryseis Kejäthen Valencia Claudía Ruselló Andrea Rachel McBrayn Valentius Pekka Postinen Helena Sofia Derjinov Issoria Lathonia Helmina Thetis O'Neil Angélique Killingsworth Matthew John Worthing Symphonie Iréne Bright Alberto Conte James Grott Brothing Sylvia Lucretia Worthing Scythia Dante Amberiotis Christopher Raikes Charles Ernest Bright Marveille Croweix Gabriella Adeliné O'Brien Haley Brooke Scott Rocio Sycorax Malfoy Oriane Pheria Stuart Rousseau Pavel Oleksiy Bazarov Andromeda Beata Neaux Frankenstein Kranstone Issa Philippe William Julian O'Neil Joël Marcel Alaire Adalyn Rousseau Edward Marcéllus Dawson Nicole Marissa Magdalene Frances Sibi Chapman Rosalié Donna Pietra Lily L. Black Amortentia Cécile Derwent Lisa Wanders Julie Annwyl Lovett Charlie von Diederich Nylwen Jinelle Soulthen Steward Joseph Vaisey Martin Thomas Wolfiex Johnny Amoux Malfoy Christopher Alex Peterson Aurora Clayborne Deniz Özden Elizabéth Adrianna Malfoy Dorothée Juliette Lemieux Vynsja Croweix John Stewen Peterson Indis Oak J. Engelbert Eurydice Black Crestencia Ethél Fletcher Simona Floros Norwen Jonathen Soulthen Christian Dayrnt Black Aurore Eulalie Arceneau Magnus Lars Hallstad Aléida Emilié Widmore William Kunz C. Engelbert Kiera Angela O'Neil Odessa Meredith Poulter 84 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Christopher Raikes Slytherin 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 193 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 11654 Ekspresso Puanı : 6 Kayıt tarihi : 04/01/09
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Paz 01 Şub. 2009, 13:06 | |
| Marveille Judith Croweix x Çok sevdiğim bir kişi. Sitede gördüğüm zaman nedense kendimi güvende hissediyorum ^.^ Lily L. Black x Bu karakteri ile bu aralar fazla gözükmeyen kişi. Ne zaman açıksa MSN'de, o zaman konuşuyoruz. XP Charlie Adolph Monaghan x Çok seviyorum. Neredeyse benim avatar-imzacım gibi. XP Ama hakkını yememek lazım, gerçekten çok güzel yapıyor. O.O Birde farklı isimlerle kaydetse. XD Magnus x Persy x Johnny Malfoy x | |
|
| |
Scythia Kurtadam
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 157 Yaş : 43 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11984 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/06/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Paz 01 Şub. 2009, 13:38 | |
| Magnus - Gırgırda benim gibi çok takılan kişi... Persy - Weasley mi falan. Tanımıyorum xD Johnny Malfoy - Kim bu be xP Froggy - James Thomas Wolfiex - Dayrnt - | |
|
| |
Sylvia Lucretia Worthing Ravenclaw 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 468 Yaş : 30 Kan statüsü : Melez Galleon : 11926 Ekspresso Puanı : 12 Kayıt tarihi : 20/09/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Salı 03 Şub. 2009, 19:45 | |
| Froggy - Öyküüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü, çok severim kendisini James Thomas Wolfiex - Elizabeth karakterimin abisinin ek karakteri [öyle işte] Dayrnt - İşte benim çok sevgili abim xP Yani Elizabeth'in. Doğum günün kutlu olsuun! demek istedim birden
_____
John Steven Peterson: Laryssa Irina Archibald: Lily L. Black: | |
|
| |
William Julian O'Neil Ravenclaw 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1164 Yaş : 29 Kan statüsü : Melez Galleon : 11958 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 17/08/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Salı 03 Şub. 2009, 19:50 | |
| John- Eskiden daha çok görürdüm sitede Rp'lerini özledim Irina- Will'in kabusu şahsiyet. Korkuyorum ondan, evet evet hala korkuyorum Lily- Benim zavallı, soğuduğum karakterim Dayrnt Symph James (Hufflepuff) | |
|
| |
James Grott Brothing
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 88 Yaş : 29 Kan statüsü : Melez [ Safkan ] Galleon : 11544 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 01/02/09
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Salı 03 Şub. 2009, 19:53 | |
| Dayrnt: Rp'sine cevap yazmazsam öldürebilir beni :e Symph: ?? Hmmm... Hatırladım tamam. Profesördü o. Kimin ikinci karakteriydi O.o James: Benim xP Stefania Simon(Hufflepuff) Kronos | |
|
| |
Alberto Conte St. Mungo ~ Hasta
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 168 Yaş : 29 Galleon : 11559 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 02/02/09
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Perş. 05 Şub. 2009, 21:29 | |
| Stef=Ceren pek kullanmıyor galiba Jasper'ı açalı o üyeliğini xD Simon= İlginç planlarım var onun için, evet evet xD Kronos= O da benim Ona ne yapabilirim daha bilmiyorum xS Alex (Breandan mıydı xD Edward işte ) Sylvia Irina | |
|
| |
Symphonie Iréne Bright Ölüm Yiyen
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 367 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 11704 Ekspresso Puanı : 20 Kayıt tarihi : 29/12/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ C.tesi 14 Şub. 2009, 15:10 | |
| Bu ne ya, zavallı Sylvia'mı iki Slytherin arasına koymuşsun. Alex'in Edward kullandığını varsayarsak tırstım birden.
Alex: Kimin karakteri çok merak ediyorum, Edward kullanıyor. Tanımıyorum ama ben. Sylvia: Benim iki Sly arasında kalmış zavallı karakterim. William konusunda kendini aştı artık. Irina: Aytül... Canım benim ya. Delirticem onu da yakında xD
___
Ernest[Öykü'ye kıyak, baş sıradan yazdım bak]: Persy: Sy: | |
|
| |
Matthew John Worthing Sihrin Uygunsuz Kullanımı Bürosu Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 156 Yaş : 50 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11841 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 07/09/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Ptsi 16 Şub. 2009, 17:12 | |
| Ernest: Mathew-Ernest bir rp yapsam mı diyorum ama xD Persy: Sly'di galiba. Avatar imzası hoştu sanırım Sy:Pek görünmüyor son günlerde... Ernest: Symph: Çarli: | |
|
| |
Symphonie Iréne Bright Ölüm Yiyen
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 367 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 11704 Ekspresso Puanı : 20 Kayıt tarihi : 29/12/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Çarş. 18 Şub. 2009, 19:58 | |
| Ernest: Çok yakında deliliğin alasını yapacak olan xD Symph: Ben miyim bu xD Çarli: Sevgi pıtırcığı Kaan, hain insan bana Crucio yapacak xD Reel'de çok severim kendisini
Psikopat üçlüyü koymuşsun gerçi John'da kurguya dahil olunca psikopat dörtlü olduk xD
Charles Ernest Bright MDP Genel Başkanı & Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1870 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11899 Ekspresso Puanı : 19 Kayıt tarihi : 02/01/09
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Çarş. 18 Şub. 2009, 20:13 | |
| Eee ne yapayım John daha yoktu kurguda o mesajı yazdığımda. Evet, Ernest'ı sen delirttin xD Piskopat Dörtlü... xD Will- Minik kurtadam karakterim. Daha soğrusu ortanca kurtadam karakterim ^^ Simon- Kendi karakterimi öldürmem mümkün. Evet, sanırım böyle bir şey yapacağım Simon'a Will ile. Nyssa- İmzasındaki saça taktım. John Charlie Lily | |
|
| |
Angélique Killingsworth Exuo Vexillum Bestia Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 439 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11744 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 14/12/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Çarş. 18 Şub. 2009, 20:19 | |
| John: Eğer benim anladığım kişiyse zamanında iyi rp yapardık. Charlie: az önce başka bir konu başlığında gördüm. Lily: Şimdi msnde oturum açtı xD Eskilerden. severim kendisini. O siteye döneme olayıma olumlu bakmasada güzel geçmişimiz var.
Symphonie: Elizabeth Black: Sylvia: | |
|
| |
Steward Joseph Vaisey
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 237 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11680 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 16/11/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Çarş. 18 Şub. 2009, 21:23 | |
| Symphonie: Avatar ve imzasına bayıldığım profesör. Elizabeth Black: Kendi halinde ve genellikle kullandığı ünlüleri sempatik bulduğum üye. xP Sylvia: Hakkında fazla bilgim yok ama olumlu düşündüklerim arasında.
Christopher Alex: William Kunz: Indis : | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1870 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11899 Ekspresso Puanı : 19 Kayıt tarihi : 02/01/09
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Çarş. 18 Şub. 2009, 21:27 | |
| Bayılmak? Hım... (Sylvia'ya laf ediyorum benim karakterlerimde gayet kıskanç hani) Chris: Seviyorum kendisini. Uzun süredir tanıdığım rp'cilerden. William: Adaş Artık pek uğramıyor ama... Indis: Bu karakteriylede çok görmüyorum Symph: Charlie: Elizabeth (Malfoy) | |
|
| |
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12675 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Perş. 19 Şub. 2009, 18:07 | |
| Symph: Gün geçtikçe rpleri kendini aşıp gelişen insan modeli. Charlie: Hiç bir söz söyleyemeceğim kendini aşmış insanlardan biri. Elizabeth (Malfoy): Yaptığı rpler o kadar akıcı ve güzel ki içinde kendimi kaybediyorum. Çok hoş da bir karaktere sahip bir insan.
Carmilla: Elizabeth: Will: | |
|
| |
Helmina Thetis O'Neil Yazar
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 133 Yaş : 30 Kan statüsü : Melez Galleon : 11984 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 30/06/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Ptsi 23 Şub. 2009, 20:32 | |
| Carmilla: Senin vampir üyeliğin. Avatarı bi' tırsınç. Elizabeth: Benim en sevdiğim fakat en çok zarar verdiğim karakterim. Acıyorum ona... Will: Arım, balım, peteğim xP Dünyalar tatlısı oğlum xP Çok seviyorum kendisini. Öykü'm ya... Harika karakterleri olan biricik insan.
Marv: Ernest: Matthew: | |
|
| |
Angélique Killingsworth Exuo Vexillum Bestia Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 439 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11744 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 14/12/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ C.tesi 28 Şub. 2009, 11:58 | |
| Marv: Avatar ve imzaları harika olan sitenin eskilerinden. Rpleride bir o kadar güzel. Seviyorum kendisini^^ Ernest: Tanışmasakda eğlenceli biri olduğunu düşnüyorum. İmzası çok hoş. Sitenin olmazsa olmazlarından xD Matthew: Az önce bir başlıkta görmüş olmalıyım. Sadece isim olunca çıkartamadım.
Valentina: Josephina: Nicole Marissa: | |
|
| |
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ C.tesi 28 Şub. 2009, 13:23 | |
| Matthew benim ikinci üyeliğim olan Matthew olsa gerek xS Matthew John Worthing... Öyle bir şeydi işte Valentina: İçinden avatar imza yapmak gelmiş. Son zamanlarda görmeye başladığım kuzgun. Josephine?: İlginç bir kişilik. Günde birkaç kere karakterime yaşlı demezse rahat etmiyor. Nicole: İlginç biri Bakalım... Garip ama güzel başlık adları bulabilen biri Adolf(Çarli ) Prosper John (Peterson) | |
|
| |
Aurora Clayborne Slytherin 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1472 Yaş : 30 Kan statüsü : Pure-Blood Galleon : 11776 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 28/11/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ C.tesi 28 Şub. 2009, 19:52 | |
| Adolf ~ Siteki en sevdiğim kişilerden. Ayrıca Emre'den sonra en eski tanıdığım da. ^^ Prosper ~ Tanımıyorum ama Kiera'nın sevgilisiydi sanırım. Avatar imzası çok hoş. ^^ John ~ Pek sık girmeyen birisi. Stef'in sevgilisiydi. Belki o mezun olunca evlenirler ve biz de düğüne geliriz, olabilir. =P
Valentina ~ Adreane ~ Angélique ~ | |
|
| |
Frances Sibi Chapman Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 287 Yaş : 35 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11843 Ekspresso Puanı : -1 Kayıt tarihi : 20/09/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Paz 08 Mart 2009, 01:57 | |
| Yeşmi <3 Birtanedir. Ünlüsü fazla soğuk değil mi? Vampir olmalı bence xD Tanışmayı umduğum, cici üye.
Nicole ~ Marv ~ Ell ~ | |
|
| |
William Julian O'Neil Ravenclaw 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1164 Yaş : 29 Kan statüsü : Melez Galleon : 11958 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 17/08/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Ptsi 09 Mart 2009, 16:49 | |
| Nicole: İlginç başlık adları bulabilen, aklıma turkuaz rengini getiren yeni Tılsım Profesör. Tılsımdı, di mi O.o Marv: Vampire benzeyen ünlüsünü Pulcher'da kullanmalı bence xD Kaan'ı öldürecek bir gün sanırım. Yeni profesör, dersine girersem hayatta kalabileceğimden emin olamıyorum Ell: Sabırlı admin xP Sabırlı şirin gibi oldu xD Avatar imzası çok güzel. İşte... Sibi: Symph: Sy: | |
|
| |
Issoria Lathonia Ira
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 702 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12311 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 25/02/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Salı 10 Mart 2009, 15:36 | |
| Sibi: Avatar imza yapmam gerek >.< Symph: Nickinin kısaltması hoşuma gidiyor, melenk yaptı beni *-* Sy: Modeli çok güzel ama daha iyi resimleri var onlardan kullanabilir-di.
Cosette: Letje: Azaleia: | |
|
| |
Issa Philippe Ravenclaw 7. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 478 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11754 Ekspresso Puanı : 12 Kayıt tarihi : 09/12/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Çarş. 18 Mart 2009, 11:22 | |
| Cosette : Alice^^imiz. [Tamam yanlış tanımışımdır belki diye yorum yapmıyorum araya gitmesin xD] Letje : İsmi Lethe’yi anımsattı. Kimdir çıkaramadım ama avatarı çok hoş. Azaleia: Lelele Övünç. İiyi insan, rplerini çook seviyorum. Bu sitedeki modeli de pek bir taş.
Asya Su Kazancı Isis Leititia Francés Pekka Postinen | |
|
| |
Simona Floros Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 893 Yaş : 31 Galleon : 12364 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 14/03/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Perş. 19 Mart 2009, 11:42 | |
| Asya Su Kazancı: İlk'lerden, isim seçimi değişik geldi. Karakteriyle adaşız SuSu xD Isis Leititia Francés: What?? xS Pekka Postinen: Hö? İsmi Ajda PekkanımsıyMIŞ..
Elizabeth Black- Elizabéth Adrianna Malfoy- Natashia- | |
|
| |
Helena Sofia Derjinov Gryffindor 7. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 411 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11827 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 05/12/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Perş. 19 Mart 2009, 17:30 | |
| Elizabeth Black : Canım ablam, yirim onu. Elizabéth Adrianna Malfoy: Ley ley hemşerim bu cumartesi buluşacğız onlaa xD Natashia: Şehvetli üyemiz xD | |
|
| |
Pekka Postinen Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 282 Yaş : 29 Kan statüsü : - Galleon : 11610 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 10/03/09
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Perş. 19 Mart 2009, 17:39 | |
| | |
|
| |
| ~ 3 Üye 3 Yorum ~ | |
|