| ~ 3 Üye 3 Yorum ~ | |
|
+80Lleweyn Chloris Erzsébet Dora Csézy Alberic Chris Morrison Felice Jade Mathé Euphoria Szôlôssy Anitchka Tanja Glazkova Samuel Bright Sofia Lamartine Maurellé Nemesis Argyris Damien Lawrence Charlotte Alice Russell Albert Sven Hallstad Célia Ellen F. Reeser Fanchone Lawrance Elena Russell Sidonia Scarlet Stefan Dequarté Chryseis Kejäthen Valencia Claudía Ruselló Andrea Rachel McBrayn Valentius Pekka Postinen Helena Sofia Derjinov Issoria Lathonia Helmina Thetis O'Neil Angélique Killingsworth Matthew John Worthing Symphonie Iréne Bright Alberto Conte James Grott Brothing Sylvia Lucretia Worthing Scythia Dante Amberiotis Christopher Raikes Charles Ernest Bright Marveille Croweix Gabriella Adeliné O'Brien Haley Brooke Scott Rocio Sycorax Malfoy Oriane Pheria Stuart Rousseau Pavel Oleksiy Bazarov Andromeda Beata Neaux Frankenstein Kranstone Issa Philippe William Julian O'Neil Joël Marcel Alaire Adalyn Rousseau Edward Marcéllus Dawson Nicole Marissa Magdalene Frances Sibi Chapman Rosalié Donna Pietra Lily L. Black Amortentia Cécile Derwent Lisa Wanders Julie Annwyl Lovett Charlie von Diederich Nylwen Jinelle Soulthen Steward Joseph Vaisey Martin Thomas Wolfiex Johnny Amoux Malfoy Christopher Alex Peterson Aurora Clayborne Deniz Özden Elizabéth Adrianna Malfoy Dorothée Juliette Lemieux Vynsja Croweix John Stewen Peterson Indis Oak J. Engelbert Eurydice Black Crestencia Ethél Fletcher Simona Floros Norwen Jonathen Soulthen Christian Dayrnt Black Aurore Eulalie Arceneau Magnus Lars Hallstad Aléida Emilié Widmore William Kunz C. Engelbert Kiera Angela O'Neil Odessa Meredith Poulter 84 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Sofia Lamartine Cadı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 444 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11325 Ekspresso Puanı : 11 Kayıt tarihi : 19/06/09
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Cuma 19 Haz. 2009, 17:41 | |
| Castor: Fontjoncouse(yine yanlış yazdım galiba) çalışanlarından, anlaşırım gibi geliyor. Bir ra rp yapabiliriz Sofia Karakterimle Nicole: Karakterlerimiz nedense hep tencere kapak. RPlerine şapka çıkarıyorum. Christopher: Tanımamak
Geoffrey: Julissa Abbott: Genevieve Tessa Malfoy: | |
|
| |
Samuel Bright Ravenclaw Bina Sorumlusu, Uçuş Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 903 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 11801 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 03/11/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Cuma 19 Haz. 2009, 17:58 | |
| Geoffrey: Enemmm... Ben oluyorum galiba Julissa: Rp'yi hala yazmadım. Kafamı kıracak O.O Abisi çok tırsınç xP Genevieve: Hatırlar gibiyim ama... Poff herkes Slytherin T:T Elizabeth: Deniz: Nagihan: | |
|
| |
Sofia Lamartine Cadı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 444 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11325 Ekspresso Puanı : 11 Kayıt tarihi : 19/06/09
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Cuma 19 Haz. 2009, 18:01 | |
| Elizabeth: Meslektaş. RP yapmak planlarım içerisinde ama ÖY biliemiyorum Deniz: Sly, diğer karakterim Magnusun önyargısına dahil olabilir Nagihan: Anlaşacaz gibi duruyor. Gözde öğrenci ^^pişt tırsınç deme lan Elliott'uma Christian: Charles: Adolf: | |
|
| |
Samuel Bright Ravenclaw Bina Sorumlusu, Uçuş Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 903 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 11801 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 03/11/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Cuma 19 Haz. 2009, 18:09 | |
| Christian: Hatırlıyorum ama kimdi ya. Neyse adı Star Dust'taki Tristan'ı hatırlattı. Charles: Ernest? Adolf: Charlie olsunn Dominic'e dönsüün O.O
Sofia: Elliott: Sylvia: | |
|
| |
Anitchka Tanja Glazkova
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 257 Kan statüsü : Safkan, bu önemli mi? Galleon : 11306 Ekspresso Puanı : 9 Kayıt tarihi : 18/06/09
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Çarş. 24 Haz. 2009, 02:47 | |
| Sofia: sevdim onu. Elliott: kurgularını çok merak etmekteyim Sylvia: tanımıyorum ama adı güzel.
Charles Ernest: Aleksey Vasili Majewski: Adolf: | |
|
| |
Sofia Lamartine Cadı
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Çarş. 24 Haz. 2009, 02:49 | |
| Charles Ernest: Öykü. Bu karakterini çok seviyorum ya. Magnusla tanışıklae. Aleksey Vasili Majewski: Yeni kuçu. Öğrenci potansiyeli ve kötülük potansiyeli var Adolf: Domişko. Möthiş takım yapıyor. Hiçbir karakterimin ilişkisi yok ama rp yapmak isterim kendisiyle
üç prof: Valencia: Elizabeth: Julia: | |
|
| |
Charles Ernest Bright MDP Genel Başkanı & Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1870 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11899 Ekspresso Puanı : 19 Kayıt tarihi : 02/01/09
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Çarş. 24 Haz. 2009, 17:23 | |
| Valencia: Karakter olarak karakterlerimin hiç birinin çok çok hoşlanmayacağı bir karakter sanırım. Kaç sevgilisi var O.o Elizabeth: Huldddeeeeeeeeee *.* Tap ona. Julia: Hı? Ha tamam, avatar imzaları güzel oluyor *.*
Alex: Desdemona: Castor: | |
|
| |
Euphoria Szôlôssy Vendéglője Restorant Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 862 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan ~ O dahil kimse bunu bilmese de. Galleon : 12104 Ekspresso Puanı : 35 Kayıt tarihi : 21/03/09
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Çarş. 24 Haz. 2009, 20:34 | |
| Alex: Alex hangi Alex anlayamadım. Tutuş'un karakteri olarak değerlendirecek olursaam, hem kendisini hem de karakterini çok seviyorum =) Desdemona: Cereen *-* Yine kayboldu ya, özledim *-* Castor: Hulihop =P Çok seviyorum onu da, ekspresin Kaan'la birlikte en alçakgönüllüsü =P
Alın size birbirinden tatlı üç admine =P
Elizabéth A. Malfoy Marveille A. Croweix Haley Brooke Scott | |
|
| |
John Stewen Peterson Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 813 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12194 Ekspresso Puanı : 6 Kayıt tarihi : 15/03/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Çarş. 24 Haz. 2009, 21:52 | |
| Elizabéth A. Malfoy:Çok sık konuşmasam da sevdiğim admine. Zekice fikirleri oluyor ve rpplerinde vs yaptığı kurguları seviyorum. Marveille A. Croweix:Onu en çok yaptığı avatar imza ve tasarımlarından hatırlayacağım sanırım. Onu da severim. Haley Brooke Scott:Aralarında en az samimi olduğum. Fazla tanımıyorum ama netten tanığım kadarıyla iyi biri
Anitchka Aleksey Dwayne | |
|
| |
Felice Jade Mathé Vampir - God's Devils ~ Piyanist
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 842 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 11639 Ekspresso Puanı : 13 Kayıt tarihi : 01/04/09
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Çarş. 24 Haz. 2009, 23:56 | |
| Anitchka : Sinem 'i severim. Rp 'leri güzeldir, okurken sıkılmazsınız falan. Aleksey : Tanımıyorum ki. Dwayne : Hayatımda sevdiğim tek Selin xP ilk rp yaptığım kişi de o. Kaç yıl geçti aradan. Saçlarını çok seviyorum. Rp 'leri de güzel. Dwayne bakışı var bi' de bugün bize atıyordu nerdeyse.
Euphoria Szôlôssy Sofia Lamartine Odessa Meredith Poulter | |
|
| |
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12675 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Perş. 25 Haz. 2009, 02:10 | |
| Euphoria Szôlôssy: Tuba'nın bu karakterine ve kurgusuna tapmak, rplerini özlediğimi bir kere daha anlamak:bou: Sofia Lamartine: Hmm hayatımın anlamı tabi Elliott açısından, bu kurguya adım atması beni çok sevindirdi valla. Yoksa yalnız yalnız aynalarla konuşucaktım. Odessa Meredith Poulter: Seviyorum onu, bana çok şey kattı. Hala da katmakta sonsuza kadar da katması umuduyla, onun bu karakterinde ki rplerini özledim sanki. Elliott: Castor: Albert: | |
|
| |
Albert Sven Hallstad The Puzzle Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 319 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11446 Ekspresso Puanı : 13 Kayıt tarihi : 27/04/09
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Perş. 25 Haz. 2009, 02:36 | |
| Elliott: Sofianın hayatısının anlamı. Bu karakteri sırf onun için açtım, iyi ki açmışım Castor: Fontjoncouse. Favori RPci Favori mekan Albert: Ben! Nagihan: Yulia: Ulaş: | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12675 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Perş. 25 Haz. 2009, 02:46 | |
| Nagihan: Karakterini beğendiğim birisi. Yulia: Elena'nın birtanesi. Ulaş: Büyüyünce nasıl rplere yapacağını merak etmek. Derin: Howard: John: | |
|
| |
Christian Dayrnt Black Britanya ve İrlanda Qudditch Karargahı Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1281 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12310 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 28/01/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Perş. 25 Haz. 2009, 10:46 | |
| Derin: Hangi Derin ya? O.o Howard: Merak ediyorum bu kişi canı, Nylwen mi değil mi? =D John: Hangi John? Bir sürü John var. Gryffindor'lu olan ise Hüseyin iyidir. Değişmeyen nick'lerin bayılırım. =D Howard: Nicole: Lily *.*: | |
|
| |
Sofia Lamartine Cadı
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ C.tesi 27 Haz. 2009, 15:35 | |
| Howard: Tanıyamamak Nicole: Nüht'üm. Bütüm karakterlerimizin birbirleriyle bir bağı var nası kurgu yapıyoruz analamadım yav. Lily *.*: Özlemek. Öykü Charles Ernest'ı ortalığa ıkarmayı biliyor da Lily'yi neden çıkarmıyor? Ekspreste dolanmaya başladığımda tanıdığım ilk karakterlerden biri. Darynt: Anithcka: William Julian: | |
|
| |
Eurydice Black Slytherin Bina Sorumlusu, İksir Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2206 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 12420 Ekspresso Puanı : 89 Kayıt tarihi : 05/06/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ C.tesi 04 Tem. 2009, 22:38 | |
| Darynt: Abiğğ xD Göremedim bu aralar O.o Anithcka: Ünlüsü grip olmuş gibi duruyor. William Julian: OMG! Pıtırcığım benim, ölürüm ben ona *-*
Elizabéth Adrianna Malfoy: Charles Ernest Bright (IV. Charles, Ern, Ero xP): Julie Annwyl Lovett: | |
|
| |
Issa Philippe Ravenclaw 7. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 478 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11754 Ekspresso Puanı : 12 Kayıt tarihi : 09/12/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ C.tesi 04 Tem. 2009, 22:49 | |
| Elizabéth Adrianna Malfoy: Hemşeri. XD Charles Ernest Bright (IV. Charles, Ern, Ero xP): Öykü, tuhaf insan güzel insan xD Julie Annwyl Lovett: Annem bir karakteri ile seviyoruz Sidonia Scarlet: Lisbeth: Derin: | |
|
| |
Alberic Chris Morrison Yazar
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 142 Yaş : 29 Kan statüsü : Melez Galleon : 11522 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 21/02/09
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ C.tesi 04 Tem. 2009, 22:57 | |
| - Sofia Lamartine demiş ki:
Lily *.*: Özlemek. Öykü Charles Ernest'ı ortalığa ıkarmayı biliyor da Lily'yi neden çıkarmıyor? Ekspreste dolanmaya başladığımda tanıdığım ilk karakterlerden biri. Ne dediğini tam anlamadım ama, o karakterimi sevdiğimden olabilir mi Sidonia: Çok görmüyorum sanki. Eskiden üstteki ile karıştırıp dururdum, daha doğrusu Dwayne üyeliği ile O.o Lisbeth: Hı? Derin: İlginç bir karakter. Cidden ilginç. O.o Helmina: Ell: Christine: | |
|
| |
Erzsébet Dora Csézy The Wizard's Daily Köşe Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 157 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11273 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 30/06/09
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Salı 07 Tem. 2009, 13:45 | |
| Helmina: bir ara krgu yapıp hayata geçiremedik. Üzüldüm onunla iyi RPlerimiz olabilirdi. Ell: Magnus'a rakip. etrafımı sarmış 3 karanlık kraliçesinin biri :d yani takımı möthiş olmuş. Christine: çıkaramadım bir an.
Europhia: Elliott: Darynt: | |
|
| |
Aurora Clayborne Slytherin 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1472 Yaş : 30 Kan statüsü : Pure-Blood Galleon : 11776 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 28/11/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Salı 07 Tem. 2009, 13:50 | |
| Euphoria: Adının parfümüne sahip olduğum iyi kalpli adminemiz. Bana okey öğretmeye çalışmıştı, acaip müteşekkirim ona. XD
Elliott: Canilerin ilahı gibi bi' şey. Korkunç olsa da orijinal bir karakter. =D
Dayrnt: Adrâs'ın neredeyse öldüreceği insan. Çok pislik o, çok. =P
---
Ell: Adolf: Alberic: | |
|
| |
Christopher Raikes Slytherin 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 193 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 11654 Ekspresso Puanı : 6 Kayıt tarihi : 04/01/09
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Salı 07 Tem. 2009, 14:07 | |
| Ell: Aklıma direk Lisa geliyor. *.* Adolf: Bence seçimlerde şike yapacak o! =D Alberic: Öykü'nün yazar karakteri değil miydi? O.o Elizabeth Black: Aurora Clayborne: Nicole Marissa Magdalene: | |
|
| |
Erzsébet Dora Csézy The Wizard's Daily Köşe Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 157 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11273 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 30/06/09
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Salı 07 Tem. 2009, 14:24 | |
| Elizabeth Black: bkz birksç mesaj üstteki mesajım Aurora Clayborne: Takımı möthiş Magnusla bir kurgu yapabilirim aslında. Dersime RP yapsın Nicole Marissa Magdalene: Nüht Kurgu manyağı olduğumuz insancık. Chrtistian: Monica: Christine: | |
|
| |
Vynsja Croweix The Nocturnal Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1500 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12298 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 11/02/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Salı 07 Tem. 2009, 14:38 | |
| Christian: Sanırım birinin ek karakteri, ne biliyim bana öyle geliyo. O.o Monica: Takımı çok güzel. Modeli manyak, bildiğimiz manyak. Psikopat. O.o Christine: Kimdi o? =D
----
Erzsébet: Lily: Elizabeth (Black): | |
|
| |
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Salı 07 Tem. 2009, 16:51 | |
| Erzsébet: Valla bu karakteriyle şu an bir alakam görünmese de onu da buluruz eminmim ki Barış işte. Rpsini de yaptık bakalım ne kadar bekleticek. Lily: Öykü, bu karakterine tapıyorum. Elliott'da takipte mi ne? Elizabeth (Black):Hulde biriciğim benim onunla rp yapmayalı uzun zaman oldu ya. Özledim mi ne Nicole'le Elizabeth ikilisini =)
Marv: Amor: Adolf: | |
|
| |
Sylvia Lucretia Worthing Ravenclaw 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 468 Yaş : 30 Kan statüsü : Melez Galleon : 11926 Ekspresso Puanı : 12 Kayıt tarihi : 20/09/08
| |
| |
| ~ 3 Üye 3 Yorum ~ | |
|