| ~ 3 Üye 3 Yorum ~ | |
|
+80Lleweyn Chloris Erzsébet Dora Csézy Alberic Chris Morrison Felice Jade Mathé Euphoria Szôlôssy Anitchka Tanja Glazkova Samuel Bright Sofia Lamartine Maurellé Nemesis Argyris Damien Lawrence Charlotte Alice Russell Albert Sven Hallstad Célia Ellen F. Reeser Fanchone Lawrance Elena Russell Sidonia Scarlet Stefan Dequarté Chryseis Kejäthen Valencia Claudía Ruselló Andrea Rachel McBrayn Valentius Pekka Postinen Helena Sofia Derjinov Issoria Lathonia Helmina Thetis O'Neil Angélique Killingsworth Matthew John Worthing Symphonie Iréne Bright Alberto Conte James Grott Brothing Sylvia Lucretia Worthing Scythia Dante Amberiotis Christopher Raikes Charles Ernest Bright Marveille Croweix Gabriella Adeliné O'Brien Haley Brooke Scott Rocio Sycorax Malfoy Oriane Pheria Stuart Rousseau Pavel Oleksiy Bazarov Andromeda Beata Neaux Frankenstein Kranstone Issa Philippe William Julian O'Neil Joël Marcel Alaire Adalyn Rousseau Edward Marcéllus Dawson Nicole Marissa Magdalene Frances Sibi Chapman Rosalié Donna Pietra Lily L. Black Amortentia Cécile Derwent Lisa Wanders Julie Annwyl Lovett Charlie von Diederich Nylwen Jinelle Soulthen Steward Joseph Vaisey Martin Thomas Wolfiex Johnny Amoux Malfoy Christopher Alex Peterson Aurora Clayborne Deniz Özden Elizabéth Adrianna Malfoy Dorothée Juliette Lemieux Vynsja Croweix John Stewen Peterson Indis Oak J. Engelbert Eurydice Black Crestencia Ethél Fletcher Simona Floros Norwen Jonathen Soulthen Christian Dayrnt Black Aurore Eulalie Arceneau Magnus Lars Hallstad Aléida Emilié Widmore William Kunz C. Engelbert Kiera Angela O'Neil Odessa Meredith Poulter 84 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Vynsja Croweix The Nocturnal Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1500 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12298 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 11/02/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Ptsi 24 Kas. 2008, 17:08 | |
| Charlie: Kaan'ım. Bidinem. <3 Indis: Ömm... Pek tanımıyorum ama Kristen çooook yakışıyordu ona. Anna: Kim ki o? Çok popüler bir isim kullanıyormuş. Bari bu şekilde yorum yapmış olayım. XD
Simona Floros Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 893 Yaş : 31 Galleon : 12364 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 14/03/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Ptsi 24 Kas. 2008, 20:21 | |
| Dayrnt: Adını hatırayamadığım üyelerden ama kafa dengi birine benziyor^^ Elizabéth A.: Örnek Slytherin diyebileceğim bir üye , orjinal bir karakteri olan iyi bir rp'ci.. Norwen: Şuanda rp'sine cevap yazdığım kafa dengi kişilik..
Keira: William : Silvia: | |
|
| |
Christian Dayrnt Black Britanya ve İrlanda Qudditch Karargahı Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1281 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12310 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 28/01/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Perş. 27 Kas. 2008, 21:08 | |
| Keira || Aklıma Kiera'yı getiren üye - varsa öyle biri tabii- XD William || Sürekli RP yapmayı düşünüyorum fakat sonra vaz geçiyorum. XD Silvia || Soyadı pek hoşuma gitmedi fakat avatar imza süper. XP Vynsã || ? Norwen || ? Nicole || ? | |
|
| |
Dorothée Juliette Lemieux Cadı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 34 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11876 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 19/08/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ C.tesi 29 Kas. 2008, 02:05 | |
| Vynsjã || Aktif olursa çok iyi yerlere gelebileceğini düşündüğüm, şeker insan. Norwen || Raven'in yeni gözdelerinden, rp'leri oldukça güzel. Ville'i kullanması da ayrı güzel. Nicole || Yarın bir arkadaşıma birlikte rp kursu vereceğimiz yeni sınıf başkanlarımızdan. ^^
Lily L. Disbel Indis | |
|
| |
John Stewen Peterson Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 813 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12194 Ekspresso Puanı : 6 Kayıt tarihi : 15/03/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ C.tesi 29 Kas. 2008, 11:34 | |
| Lily L.: En eski tanıdığım rpci. Sıcakkanlı şirin üye Disbel: Avatar imzasıyla siteye değişik bir hava verdiğini düşündüğüm üye. 8. Kitap konusunda yazdığı yorumu beğendiğim ve yorumladığım şahsiyet. Indis: Sıcakkanlı sevecen bir dost. Kendisiyle rp yapmaktan da sohbetinden de hoşlanıyorum. Yokluğunda epey özletmişti kendini
Norwen Darynt Cecile | |
|
| |
Elizabéth Adrianna Malfoy Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1443 Yaş : 36 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12565 Ekspresso Puanı : 41 Kayıt tarihi : 15/02/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ C.tesi 29 Kas. 2008, 15:42 | |
| Norwen ~ Ravenclaw'ı canlandırdığını düşünüyorum. Site içinde hem gırgır hemde Rp aktifliği bakımından ikisini birden dengede tutabilen birisi.
Darynt ~ Bazı zamanlar uzun bir süre boyunca görmüyoruz fakat geldiği zaman da tam geliyor xD Ell'in Rp içinde pek de hoşlanmadığı biri. *JD'i en yakın arkadaşıyla aldattııııı* xD
Cecile ~ Netinin bağlanmasına en çok sevinenlerden biriyim. Çok düşünceli, adminliği gerçekten iyi bilen ve sohbetine doyum olmayan cici kişilik [ xoxo Gossip Girl xP ]
Deniz Özden Slytherin 6. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 137 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11698 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 29/11/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ C.tesi 29 Kas. 2008, 17:53 | |
| Julie Annwyl Lovett ~ Bizim binanın sorumlusu. Dönmesine çooooo...k sevindiklerimden. Marveille Lydia Wisténd ~ Hala Ortak Salon'a girebilmeyi başaranlardan xD Rp'leri harika, avatar-imzaları mükemmel, herkesin çok sevdiği üye. Janice Dylan Lovett ~ Onunda dönmesine çoooo.........k sevindim.
Aurora Clayborne Slytherin 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1472 Yaş : 30 Kan statüsü : Pure-Blood Galleon : 11776 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 28/11/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Paz 30 Kas. 2008, 15:01 | |
| Elina xx Aimee Teegarden'ı mı ne kullanıyordu. Lily Johnson'ın 2. karakteriydi sanırım. Felipe xx 2 tane kişinin platoniği olan kişi. Çok seviliyor. :Ç Brooke xx Sitenin Bayan Dudağı. Kullandığı ünlü çok masum ama o kocaman köfte dudakları var. :Ç
Christopher Alex Peterson Fontjoncouse Otel ~ Genel Müdür
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 212 Yaş : 32 Kan statüsü : Melez Galleon : 11942 Ekspresso Puanı : 3 Kayıt tarihi : 25/08/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Paz 30 Kas. 2008, 15:50 | |
| Dayrnt xxAynı burçtanmışız kendisiyle bir ara oynadığım Gyzem oyununda banayardımcı olmuştu Vynsjã xx Slytherin üyeliklerle pek rp yapmadığımdan fazla tranımıyorum ama iyi birine benziyor Marveille xx İmzaları da rpleri de çıkaracağı gazetesi de gerçekten mükemmel olan sıcakkanlı admine..
İndis Norwen Disbel | |
|
| |
Johnny Amoux Malfoy Tılsım Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1643 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12195 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/03/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Ptsi 01 Ara. 2008, 18:49 | |
| Indıs: Binamızın yepyeni başkanı. Abla xP Norwen: O da yeni başkan. O da abi xD İkisine de başarılar =) Dısbel: Duvarcı, koleksiyonu var mı? Lily: Elizabeth(Malfoy) Dayrnt | |
|
| |
Kiera Angela O'Neil
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1115 Yaş : 30 Kan statüsü : Melez Galleon : 11852 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 31/08/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Ptsi 01 Ara. 2008, 18:55 | |
| Lily: Sevgili sınıf arkadaşım ve rp'ye başlama sebebim... Elizabeth(Malfoy): Süper insan sohbeti güzel kendisi güzel xP Dayrnt: Sohbet ettiğimiz zaman bana eğlenceli gelen kişilik...
Marv: Alicia: Elizabeth( Malfoy olmayan xP): | |
|
| |
Martin Thomas Wolfiex Fontjoncouse Otel Koordinatörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 344 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11731 Ekspresso Puanı : 11 Kayıt tarihi : 26/11/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Çarş. 03 Ara. 2008, 22:55 | |
| Marv || Çok sevdiğim bir admin. Gerçekten sıcak kanlı, bu sitede kötü admin yok yahu. xP Alicia || Yeni avatar & imzasının daha çok yakıştığını düşünüyorum. ^+^ Elizabeth || Benim kardeşceğizim. Eğer Malfoy olmayan ise. XP Başka var mı ki Elizabeth? XP Johnny || ? Elizabeth Malfoy || ? Lily Black || ? | |
|
| |
Norwen Jonathen Soulthen Baş Şifacı ~ Yaratıkların Yol Açtığı Yaralanmalar
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1001 Yaş : 34 Kan statüsü : P.B. Galleon : 11846 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 02/10/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Perş. 04 Ara. 2008, 23:34 | |
| Johnny : Bu aralar çok sık göremediğim üye. Elizabeth (Malfoy): Kıskanılası Rpleri olan üye. Lily: Sanırım ünlüsünden dolayı aklıma hep Johnny ile birlikte geliyor. --------- Josephinã I. Valkyrie: Nylwen Jinelle Soulthen: John Stewen Peterson: | |
|
| |
Steward Joseph Vaisey
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 237 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11680 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 16/11/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Perş. 04 Ara. 2008, 23:49 | |
| Josephinã I. Valkyrie: Onunla sohbet etmeye bayılıyorum.
Nylwen Jinelle Soulthen: Sadece Norwen'ın karakter kardeşi olduğunu biliyorum.
John Stewen Peterson: Bana göre rp kurguları birçok üyeden daha yaratıcı.
------------------------------------------------------------------------------------
Marveille Lydia Wisténd:
James Dean Grant:
Charlie Adolf Monaghan: | |
|
| |
Nylwen Jinelle Soulthen Şifacı ~ Yaratıkların Yol Açtığı Yaralanmalar
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 137 Galleon : 11712 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 04/12/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Cuma 05 Ara. 2008, 02:41 | |
| Marveille Lydia Wisténd / Neden ünlüsünü Mischa Burton'a benzetiyorum? Hogwarts Li(f)e diye, merakla beklediğim gazetemsi, dergimsi -Ne olduğundan emin değilim.- mecmuanın editörlerinden biri.
James Dean Grant / Ekimde üye olduğu halde 4 mesajı varmış. Yargılıyor muyum? Hayır. Yanlış anlaşılmasın. Tanımıyorum şahsen.
Charlie Adolf Monaghan / Kaan ^^ Resmi tanışıklığımız yok. En azından bu siteden yok. Bir geçmişimiz olduğundan eminim. Domdom, Kaan adı, sevecen hareketler, neşeli haller... Kesinlikle tanışmış olmalıyız.
* Norwen Jonathen Soulthen / * Enrique Stephen Harper / * John Stewen Peterson / | |
|
| |
Elizabéth Adrianna Malfoy Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1443 Yaş : 36 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12565 Ekspresso Puanı : 41 Kayıt tarihi : 15/02/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Cuma 05 Ara. 2008, 13:04 | |
| Norwen Jonathen Soulthen ~ Rp'leri çok güzel olan ve hızına yetişemediğimiz üye ^^
Enrique Stephen Harper ~ Daha önce birkaç Rp sitesinde de gördüm adını fakat tanışmışlığım yok. Yine de gırgırda ki mesajlarına bakarak sıcakkanlı ve hmm, karamsar olduğunu söyleyebilirim sanırım >.<
John Stewen Peterson ~ Rp'lerini görmek istediğim kişilik xD Gerçekten çok iyiler ama eskisi kadar sık göremiyorum onları.
Misafir Misafir
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Cuma 05 Ara. 2008, 14:45 | |
| Amortentia Cécile Derwent: Sitenin biricik admini. Şimdiye kadar aramızda özel bir konuşma geçmese de sorunlarımla her zaman ilgileniyor, seviyorum ^^ Marveille Lydia Wisténd: Bu aralar rahatsız etmemek için konuşmadığım üye. Onu da severim, iyidir. Josephinã I. Valkyrie: Hala kurgu yazacak, cık cık. Bekle bekle sonunda dayanamayıp ben yazacağım berbat olacak herşey o_O
Lisa Gaunt: Nylwen: Norwen: |
|
| |
Charlie von Diederich Seherbaz Karargahı & UBBP Genel Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2101 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12545 Ekspresso Puanı : 49 Kayıt tarihi : 05/05/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Cuma 05 Ara. 2008, 17:34 | |
| Lisa ~ Çok tatlı, sonunda mezun oldu. Emellerine de kavuşmuş oldu. xP Onla Charlie'nin aynı yerde çalışması yeni kurgulara gebe bence. ^^
Nylwen ~ Aman Tanrı'm! Selin?! Uzun zamandır tek bir kelime konuşamadığım, aylarımı geçirdiğim harika insanla karşılaştım. Az önce duygu Selin'e kapılmıştım. xP O günden sonra bir daha görüşemeyeceğiz diye düşünüyordum ama kadera bak işte. Gerçekten özlemişim ve seviyorum onu. Sahiden! <3 Norwen ~ Ravenclaw'ın şahlarından. Asla kaybedilmemesi gereken bir taş. Rp'leri harika düzeyde, okurken zevk almak diye buna denir işte! Ayrıca ünlüsünün sesine kurban. xD
Elizabéth Adrianna Malfoy Marveille Lydia Wisténd Valencia Claudía Thandom | |
|
| |
Aurora Clayborne Slytherin 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1472 Yaş : 30 Kan statüsü : Pure-Blood Galleon : 11776 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 28/11/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Cuma 05 Ara. 2008, 17:41 | |
| Elizabéth ~ Aşkım bebem böcem. <3 Marv ~ Sister'ım yerim bitiririm. <3 Claudia ~ Sitenin tapılası profesörü. Alkolik bi' nevi. XP
En son Josephinã I. Valkyrie tarafından Cuma 05 Ara. 2008, 17:51 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Steward Joseph Vaisey
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 237 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11680 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 16/11/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Cuma 05 Ara. 2008, 17:49 | |
| Charlie Adolph Monaghan ~ Değerli adminimiz. Norwen Jonathen Soulthen ~ Halen ünlüsünü bilmiyorum. Martin Heroé Videl ~ Muzip kişilik
----------------------------------------------------------------------------
Amortentia Cécile Derwent- Dayrnt Bill Black- Brooke Alliandre Larisen- | |
|
| |
Julie Annwyl Lovett Biçim Değiştirme Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 900 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12566 Ekspresso Puanı : 63 Kayıt tarihi : 13/02/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Cuma 05 Ara. 2008, 18:01 | |
| Amortentia Cécile Derwent- Tuba! Minnettar olduğum, güzel insan! Dayrnt Bill Black- Ah o var ya o! xD Site kurmaya takmış insan. Bayramda gaza gelirsem her an ortak bir profeje yer alabiliriz. Brooke Alliandre Larisen- Ünlüsüne bayıldığım ama tanımadığım insan!
Ell [Malfoyundan] Marv ~ Amaranthiné~ | |
|
| |
Lisa Wanders Uluslararası Sihirsel Hukuk Bürosu Çalışanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 654 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12217 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 15/03/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ C.tesi 06 Ara. 2008, 18:22 | |
| Ell: Admin olmasına tüm site halkı gibi çok sevindiğim adaşım xD Marv: Karakterini ve rplerini çok beğendiğim adminemiz =) Amaranthiné: Yeşimcim canım benim. Sağolsun her konuda yardım ediyor bana. Çok severim kendisini iyi ki var x)
Charlie: Brooke: John: | |
|
| |
Amortentia Cécile Derwent Emekli Cadı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1343 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 13568 Ekspresso Puanı : 24 Kayıt tarihi : 26/08/06
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ C.tesi 06 Ara. 2008, 19:42 | |
| Charlie: Dilber Hala taklitleriyle Avrupa Yakası'na Şahika'nın kardeşi olarak girebilecek olan, msn'deki toplaşmalarda beni gülmekten öldüren, sevecen ve tatlı admin arkadaşım. Brooke: Uzun zamandır çok severek okuduğum rp'lerine rastlayamadım. Britanya Kürsüsü'nde neler yapacak bakalım. =D Bekliyoruuuzzz. John: Bu aralar bilgisayar başında fazlaca yoğun olduğumdan msn'de pek görüşemediğim, kitap sohbetlerini pek seven sevdiğim üye.
Stefanie Valérie Bécaud Daffodil Sophié L. D'Owen Disbel Molaco - Duvar avcımız. | |
|
| |
Lily L. Black Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2960 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12320 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ C.tesi 06 Ara. 2008, 19:51 | |
| Stefania: Son zamanlarda pek gözükmeyen kişilik.... Eski binadaş xP Daffodil: Bir ara hiç görünmeyen sonra giren üye... Sevdiğim bir dersin profesörü Disbel: Hakkında yorum yapmak ta zorlandığım kişiliklerden. İlginç bir rp partneri olan ilginç şahıs xP
Charlie: Ell(Malfoy): Cecile: | |
|
| |
Johnny Amoux Malfoy Tılsım Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1643 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12195 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/03/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ C.tesi 06 Ara. 2008, 20:23 | |
| Charlie: Çok iyi birisi o. 19.30'a kadar gitmezse iyi olur xD Ell: Her şeyiyle hak ediyordu adminliği. Aklımdaki tek kişi oydu zaten. Cecile: Mükemmel bir admin. Lily: Stefania: Elizabeth(Black): | |
|
| |
| ~ 3 Üye 3 Yorum ~ | |
|