| ~ 3 Üye 3 Yorum ~ | |
|
+80Lleweyn Chloris Erzsébet Dora Csézy Alberic Chris Morrison Felice Jade Mathé Euphoria Szôlôssy Anitchka Tanja Glazkova Samuel Bright Sofia Lamartine Maurellé Nemesis Argyris Damien Lawrence Charlotte Alice Russell Albert Sven Hallstad Célia Ellen F. Reeser Fanchone Lawrance Elena Russell Sidonia Scarlet Stefan Dequarté Chryseis Kejäthen Valencia Claudía Ruselló Andrea Rachel McBrayn Valentius Pekka Postinen Helena Sofia Derjinov Issoria Lathonia Helmina Thetis O'Neil Angélique Killingsworth Matthew John Worthing Symphonie Iréne Bright Alberto Conte James Grott Brothing Sylvia Lucretia Worthing Scythia Dante Amberiotis Christopher Raikes Charles Ernest Bright Marveille Croweix Gabriella Adeliné O'Brien Haley Brooke Scott Rocio Sycorax Malfoy Oriane Pheria Stuart Rousseau Pavel Oleksiy Bazarov Andromeda Beata Neaux Frankenstein Kranstone Issa Philippe William Julian O'Neil Joël Marcel Alaire Adalyn Rousseau Edward Marcéllus Dawson Nicole Marissa Magdalene Frances Sibi Chapman Rosalié Donna Pietra Lily L. Black Amortentia Cécile Derwent Lisa Wanders Julie Annwyl Lovett Charlie von Diederich Nylwen Jinelle Soulthen Steward Joseph Vaisey Martin Thomas Wolfiex Johnny Amoux Malfoy Christopher Alex Peterson Aurora Clayborne Deniz Özden Elizabéth Adrianna Malfoy Dorothée Juliette Lemieux Vynsja Croweix John Stewen Peterson Indis Oak J. Engelbert Eurydice Black Crestencia Ethél Fletcher Simona Floros Norwen Jonathen Soulthen Christian Dayrnt Black Aurore Eulalie Arceneau Magnus Lars Hallstad Aléida Emilié Widmore William Kunz C. Engelbert Kiera Angela O'Neil Odessa Meredith Poulter 84 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Aurora Clayborne Slytherin 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1472 Yaş : 30 Kan statüsü : Pure-Blood Galleon : 11776 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 28/11/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Cuma 12 Ara. 2008, 17:12 | |
| Lily: Az önce Facebook'ta eklediğim insaniyet. Felipe: Şu 'L' harflerini büyük yazma olayını anlayamadığım, aktif Slytherin'lilerden. Dayrnt: Vynsjã'nın kocası olcak olan şanslı şey. XP
Edward Marcéllus Dawson
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 587 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11782 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 05/10/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Cuma 12 Ara. 2008, 19:35 | |
| Norwen: Şu sıralar pek karşılaşmadığım kişi.. Leopold: Şimdiye dek hiç karşılaşmadığım kişi.. Silvia: Svet'ten bıkmış kişi, kardeşim gibi sevdiğim Derya.. xD .... Roxanne: Julie: Aléida: | |
|
| |
Adalyn Rousseau
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 96 Yaş : 29 Kan statüsü : Melez Galleon : 11646 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/12/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ C.tesi 13 Ara. 2008, 04:59 | |
| Hiçbirini tanımıyorum ama tanımıyorum yazıp geçiştirmek saçma olur O.o Üşenmeyip araştırdım xD Yalnız tek ad vermişsin, birden fazla isim çıktı xD Canımın istediğini seçip yorumladım xD
Roxanne: Bir rpsini okudum, iyi bir rpci. Ünlüsü çok hoş cidden. Julie: Ouv Deniz'm bitanem ^^ Çok çok tatlı sevilesi insan xP Aléida: Eva'yı kullanıyormuş, sempatik geldi. Hogwarts içindeki karanlık şeyslerinden xD Havalı bir şey sanırım, böyle milleti sevimli profesör şeysinde şey edip diğer taraftan ölüm yiyenler...
Kiera Angela O'Neil Laryssa Irina Archibald Gabriella Sydney D'Owen | |
|
| |
Joël Marcel Alaire Ursula's Death - Vokalist
Mesaj Sayısı : 137 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11662 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 06/12/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ C.tesi 13 Ara. 2008, 13:29 | |
| Kiera Angela O'Neil: Ünlüsünden tırstığım, rp için kendisini kasmamasını takdir ettiğim bir üye. Laryssa Irina Archibald: Willa kullanıyormuş, daha güzel resimleri var yalnız. Rplerini okumak zevkli tam anlamıyla Slytherin ruhunu yansıtabiliyor; şahsen bana sempatik gelen bir üye. Gabriella Sydney D'Owen: Siteye dönüş yapan, Heroes sever biri. Henüz herhangi bir rpsini okuma fırsatım olmadı.
Frankenstein Lucas Roviun Ophelia Liv Lynn Brooke Alliandre Larisen | |
|
| |
William Julian O'Neil Ravenclaw 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1164 Yaş : 29 Kan statüsü : Melez Galleon : 11958 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 17/08/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ C.tesi 13 Ara. 2008, 14:04 | |
| Frankenstein Lucas Roviun- İLginç bir karakteri oynatıyor en değişik kurgusu olanlardan sanırım Ophelia Liv Lynn- Tanımıyorum ilginç birine benziyor... Slytherin'e uygun karakteri sanırım Brooke Alliandre Larisen- Tanıyorum galiba xP Avatar imzalarındaki kadını bir garipsediğim şahsiyet Marv- Ell(Malfoy)- Sy- | |
|
| |
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12675 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ C.tesi 13 Ara. 2008, 15:28 | |
| Marv: Yeni avatar imzasıyla beni şoka uğratsa da artık alıştım sanırım.=) Ell(Malfoy):Kelimelere sığmayan editörXD Kurgularını merekla bekliyorum. Sy:Rplerini bayılarak takip ediyorum. Bu arada çok değişik betimlemelerle ilham kaynağım oluyor.
Amortentia: Elizabeth(Black): Norwen: | |
|
| |
Johnny Amoux Malfoy Tılsım Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1643 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12195 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/03/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ C.tesi 13 Ara. 2008, 18:48 | |
| Amortentia Cecile Derwent: Mükemmel bir admin Elizabeth Black: Slytherşn'in yepyeni başkanı Norwen Jonathan Soulthen: Başkan olmayı hak eden birisi ______________________________________________ Lily L. Black: Stefania Valerie Bécaud: Indıs Oak J. Engelbert: | |
|
| |
Simona Floros Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 893 Yaş : 31 Galleon : 12364 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 14/03/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ C.tesi 13 Ara. 2008, 19:22 | |
| Lily L. Black: Yeni profesör, kafa dengine birine benziyor.. Stefania Valerie Bécaud: Bu aralar pek göremediğim bir üye.. Indıs Oak J. Engelbert: Duygu.. O kadar karakteri bir arada nasıl tutabiliyor diye düşündüğüm insan modeli..
Valentiné: William Kunz: Svétlena: | |
|
| |
Aurore Eulalie Arceneau
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1077 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12203 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 08/03/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ C.tesi 13 Ara. 2008, 19:27 | |
| Lily L. Black: Ünlümü beğenmeyen kişi. xP Uzun zamandır sitede olmasına rağmen, hala pek tanıyamadıklarımdan. Stefania Valerie Bécaud: Sanırım siteyi bırakmıştı bir ara, yeniden dönmüş. Indıs Oak J. Engelbert: Ravenclaw sınıf başkanı. Pek tanımıyorum, ama iyi birine benziyor. Ünlüsünü severim.
Pff. Iska!
Valentiné: Frankestein karakterini feci şekilde orjinal bulduğum, ünlüsünün karakterine de bir o kadar yakıştığını düşündüğüm üye. William Kunz: Bkz. Indis Oak Engelbert^^ Svétlena: Bana avatar imza yapacak olan üye. Kanım ısındı ona. Ayrıca Svet karakterinin iki ünlüsünü de seviyorum >.<
Silvia Olympe Farquat ~ Julie Annwyl Lovett ~ Christina Alberta Lionel ~ | |
|
| |
Eurydice Black Slytherin Bina Sorumlusu, İksir Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2206 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 12420 Ekspresso Puanı : 89 Kayıt tarihi : 05/06/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ C.tesi 13 Ara. 2008, 19:28 | |
| Silvia Olympe Farquat ~ Maçta saçına yapıştım xD Julie Annwyl Lovett ~ Ah, ahhh... Deniz o, biricik insan Christina Alberta Lionel ~ Akşamki maçta kendini kaybettiğini sandım bir an. Ama yazdıklarını okuyunca koptum ya xD
Norwen Nicole Brooke | |
|
| |
Issa Philippe Ravenclaw 7. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 478 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11754 Ekspresso Puanı : 12 Kayıt tarihi : 09/12/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ C.tesi 13 Ara. 2008, 23:31 | |
| Norwen - La La ünlüsünü gördükçe LimeWire programına sarılasım geliyor ama hayır tutacağım kendimi xD Nicole - Çok gördüğüm fakat tanışamadığım tutucumuz. Brooke - Kalın dudaklıı modeli sahip arkadaşımız diğer avatar-imzası daha hoştu kanımca.
Pavel Oleksiy Bazarov Silvia Olympe Farquat Charlie Adolph Monaghan
* Bu başlığa damlayacak kadar tanımışım sonunda milleti *olley* | |
|
| |
Frankenstein Kranstone Exuo Vexillum Bestia Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 396 Yaş : 30 Kan statüsü : Bulanık, pislik. Galleon : 11742 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 11/11/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Paz 14 Ara. 2008, 13:42 | |
| Pavel Oleksiy Bazarov: Tanınmıyor. Silvia Olympe Farquat: Ravenclaw'ın gözde öğrencisi, çok sevdiğim kuzinim. Charlie Adolph Monaghan: Sitenin gözdesi. O da çok sevdiğim Çarli'm.
Josephinã: Adalyn: Charles William: | |
|
| |
Andromeda Beata Neaux Hufflepuff 7. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 171 Yaş : 30 Kan statüsü : Bilmiyor ancak Melez olduğunu düşünüyor. Galleon : 11699 Ekspresso Puanı : 3 Kayıt tarihi : 03/12/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Paz 14 Ara. 2008, 14:14 | |
| Josephinã: Bu karakterin yengesi gibi birşey oluyo xD Adalyn: Yeni üyelerden anladığım kadarıyla Gaspard'ı çok seviyormuş... Charles William: Pek tanımıyorum ama modelini değiştirdi sanırım xD
Stuart: Issa: Joël: | |
|
| |
Pavel Oleksiy Bazarov
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 281 Yaş : 34 Kan statüsü : Hem PureBlood Hem de A Rh + Galleon : 11658 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 07/12/08
| |
| |
Stuart Rousseau Rousseau's Bar Sahibi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 354 Yaş : 32 Kan statüsü : Pureblood Galleon : 11712 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/12/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Paz 14 Ara. 2008, 15:08 | |
| Amortentia : İlgili adminlerimizden. Andreã : Daha tanışma fırsatımız olmadı sanıyorum. Ophelia : Nil değil mi? Çok samimi değiliz ama yaptığı işe önem verdiğini biliyorum ve RP'leri güzeldir.
Calvino: Charlie: Frankenstein: | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Paz 14 Ara. 2008, 15:10 | |
| Calvino: Tuğçe'ydi Charlie: Uvv... En değerli varlığım. Kendimden sonra en çok onu seviyorum Frankenstein: Ünlüsünü hiç sevmiyorum. Valentiné'i bıraktı saçma birini aldı. Öğğk Miguel: Magnus: Edward: |
|
| |
Christian Dayrnt Black Britanya ve İrlanda Qudditch Karargahı Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1281 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12310 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 28/01/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Paz 14 Ara. 2008, 19:01 | |
| Miguel || Öyle birinin varlığından bile haberim yok. XP Magnus || Adını bir LOST Fan sitesinde görmüştüm. Sırlı mırlı bir şeylerdi. xP Edward || Kullandığı ünlünün Bruce ile oynadığı filmini izledikten sonra çok ilgi duymaya başladım. ^+^ Stuart || Pavel || Josephinã || | |
|
| |
Issa Philippe Ravenclaw 7. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 478 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11754 Ekspresso Puanı : 12 Kayıt tarihi : 09/12/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Paz 14 Ara. 2008, 19:07 | |
| Stuart - Yeni ve sıcakk üyelerden kanım kaynayıverdi xD Pavel - ÖSS'ye hazırlanan rp ye yeni başlamış sıcakkanlı abimiz, sevdim ^^ Josephinã - Dün Face'de ekledim kabul ettti mi bilmiyorum, bir ara tanışma olaylarına gireeceğim xD
Frankenstein Persephonié Adalyn | |
|
| |
Oriane Pheria Ravenclaw 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 281 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11720 Ekspresso Puanı : 6 Kayıt tarihi : 28/11/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Paz 14 Ara. 2008, 19:37 | |
| Frankenstein: Karakteri gerçekten çok yaratıcı ama yeni modelini beğenmiyorum. Persephonié: Rp tarihinde ilk defa üç sene önce benim kullandığım modeli kullanıyor. Önce Loisa'ya sorsaydı -_- Adalyn: Görmedim, tanımıyorum.
Nylénia Ell Stuart | |
|
| |
Lisa Wanders Uluslararası Sihirsel Hukuk Bürosu Çalışanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 654 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12217 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 15/03/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Paz 14 Ara. 2008, 19:43 | |
| Nylénia: Tanımıyorum ama rpleri oldukça güzel... Ell: Adaşım! Tanışamadık bir türlü ama rp kalitesiyle ve karakteriyle kendini sevdiren biri. Çiçeği burnunda adminemiz xD Stuart: Avşar... Yeni tanıştık ama sevdim kendisini xD
Silvia: Edward: Desmond: | |
|
| |
Kiera Angela O'Neil
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1115 Yaş : 30 Kan statüsü : Melez Galleon : 11852 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 31/08/08
| |
| |
Norwen Jonathen Soulthen Baş Şifacı ~ Yaratıkların Yol Açtığı Yaralanmalar
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1001 Yaş : 34 Kan statüsü : P.B. Galleon : 11846 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 02/10/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Paz 14 Ara. 2008, 23:57 | |
| Valentina Vantela: Ünlüsünün BTFV da oynadığını biliyorum. Issa Philippe: Forum oyunlarında rastladıklarımdan. Dayrnt Bill Black: Slytherin mezunu üye, şimdi Quidditch ile ilgili bir mesleği vardı sanırım. -------- Stefania Valerie Bécaud: Indıs Oak J. Engelbert: Josephinã I. Valkyrie:
| |
|
| |
Rocio Sycorax Malfoy Azkaban Kaçağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 974 Yaş : 35 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12342 Ekspresso Puanı : 20 Kayıt tarihi : 24/01/08
| |
| |
Oriane Pheria Ravenclaw 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 281 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11720 Ekspresso Puanı : 6 Kayıt tarihi : 28/11/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Ptsi 15 Ara. 2008, 15:01 | |
| Norwen: Tanımıyorum, ama site içindeki mesajlarından iyi etki bıraktı gözümde xD Walter: Valentina'nın yerinde olsaydım kendisine daha farklı davranırdım o.O Karakterini hiç beğenmiyorum xD Chris: Rpleri oldukça güzel olan bir üyemiz...
E'lerden ve bizim gruptan gidelim
Dawnielle: Océane: Angélique: | |
|
| |
Christian Dayrnt Black Britanya ve İrlanda Qudditch Karargahı Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1281 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12310 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 28/01/08
| Konu: Geri: ~ 3 Üye 3 Yorum ~ Ptsi 15 Ara. 2008, 18:17 | |
| Dawnielle || Sanırım yeni bir üye. İçime Raveclaw'lıymış gibi doğdu. XP Océane || Adı bana LOST'u hatırlatıyor. Sanırım artık izlemeliyim. XD Angélique || Pek iyi olduğunu düşünmüyorum. Sadece adından vardım bu kanıya, dah görmedim de! :mrgreen: Valentina || Rocio ^+^ || Issa || | |
|
| |
| ~ 3 Üye 3 Yorum ~ | |
|